Լրահոս
Օրվա լրահոսը

ՍԱՌԵՑՎԱԾ ՊԻՑՑԱՆ ՕԳՏԱԿԱՐ Է

Հունվար 29,2011 00:00

Փորձագետների մի խումբ ուսումնասիրել է պիցցայի 162 տեսակ` տարբեր հավելումներով: Պարզվել է՝ սառեցված պիցցան ավելի օգտակար է, քան թարմը: Մինչդեռ բարակ պիցցան, չնայած հաստ չէ, կարող է պարունակել ավելի շատ ճարպ, քան այն պիցցան, որի եզրերը լի են մոցարելլա պանրով: Սովորական պիցցայի կալորիականությունը տատանվում է 300 կկալ-ի շրջանում: Փորձագետները արտադրողներին կոչ են անում տուփերի վրա զետեղել պիցցաների խմորի եւ միջուկի հստակ պարունակությունը:

Համաձայն «Հեղինակային իրավունքի եւ հարակից իրավունքների մասին» օրենքի՝ լրատվական նյութերից քաղվածքների վերարտադրումը չպետք է բացահայտի լրատվական նյութի էական մասը: Կայքում լրատվական նյութերից քաղվածքներ վերարտադրելիս քաղվածքի վերնագրում լրատվական միջոցի անվանման նշումը պարտադիր է, նաեւ պարտադիր է կայքի ակտիվ հղումի տեղադրումը:

Մեկնաբանություններ (0)

Պատասխանել