Լրահոս
Օրվա լրահոսը

Հավի կրծքամիսը՝ պեստո թանձրուկով

Օգոստոս 04,2019 12:30

Գեղեցիկ, համեղ եւ հեշտ՝ այսպիսին է այս բաղադրատոմսը: Կարող եք պեստոն պատրաստել ինքներդ, կամ գնել սուպերմարկետներից:

Պատրաստման եղանակը

Հավի կրծքամիս- 4 կտոր

Պեստո թանձրուկ- 4-5 ճաշի գդալ

Աղ, սեւ պղպեղ, չորացրած կանաչի (կարող եք վերցնել սուր հոտով որեւէ կանաչի, օրինակ՝ սամիթ, ուրց, ծիթրոն, հազրեվարդ, մելիսա, կամ ցանկացած այլ կանաչի )- – ըստ ճաշակի

Ձիթապտղի յուղ- 3-4 ճաշի գդալ

Պատրաստման եղանակը

Հավի կրծքամիսը լավ լվանալ, չորացնել: Եթե ոսկորով է, հեռացնել ոսկորը (ի դեպ, կարելի է ոսկորները հավաքել պոլիէթիլենե տոպրակի մեջ եւ դնել սառցախցիկ, հետագայում հավի արգանակ կամ ապուր պատրաստելու համար): Մասնատեք հնարավորինս հավասար մասերի, աղով, պղպեղով, չորացրած կանաչիով եւ ձիթապտղի յուղով համեմեք: Դրեք սառնարան ամենաքիչը 0,5 ժամով: Կարող եք մինչեւ 2 օր պահել սառնարանում:

Վերցրեք հավի կտորը, պատեք պեստո թանձրուկով: Եթե բավականաչափ մեծ կտոր է, ռուլետաձեւ փաթաթեք, փայտե չոփիկով ամրացրեք: Եթե փոքր կտոր է, հենց այդպես թողեք:

Ի դեպ, պեստոն կարող եք հեշտությամբ պատրաստել ինքներդ: Բաղադրատոմսը կարող եք գտնել այստեղ:

Ջեռոցի թավայի վրա փայլաթիթեղ դրեք, վրան շարեք հավի կտորները եւ դրեք 200 աստիճանով տաքացրած ջեռոցը մոտ 20-25 րոպեով:

Մատուցեք թարմ բանջարեղենով , քամած մածունի եւ սխտորի թանձրուկով, բրնձով: Շատ համեղ է սառը սպիտակ գինիով:

Բարի ախորժակ:

Պատրաստեց Մելանյա ԲԱՐՍԵՂՅԱՆԸ

Համաձայն «Հեղինակային իրավունքի եւ հարակից իրավունքների մասին» օրենքի՝ լրատվական նյութերից քաղվածքների վերարտադրումը չպետք է բացահայտի լրատվական նյութի էական մասը: Կայքում լրատվական նյութերից քաղվածքներ վերարտադրելիս քաղվածքի վերնագրում լրատվական միջոցի անվանման նշումը պարտադիր է, նաեւ պարտադիր է կայքի ակտիվ հղումի տեղադրումը:

Մեկնաբանություններ (0)

Պատասխանել

Օրացույց
Օգոստոս 2019
Երկ Երե Չոր Հնգ Ուրբ Շաբ Կիր
« Հուլ   Սեպ »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031