Լրահոս
Օրվա լրահոսը

Ի՞նչ են ուտում նախաճաշին աշխարհի տարբեր երկրներում

Մայիս 19,2013 19:53

Գաղտնիք չէ, որ նախաճաշը կարևոր նշանակություն ունի մարդու ամբողջ օրվա ինքնազգացողության և աշխատունակության վրա: Սակայն տարբեր երկներում տարբեր կերպ ու բաղադրությամբ են ընկալում նախաճաշ ասվածը:

Անգլիա. ձու, բեկոն, հաճախ նաև լոբի և սունկ:2 (39)

Ֆրանսիա. կրուասաններ և սուրճ:

3 (39)

Գերմանիա. գերմանացիները հակված են նախաշաճին լավ սնվելուն, որի բաղադրության մեջ են մտնում հիմնականում սառը միս, երշիկ, տեղական պանիր և հաց:4 (38)

Չինաստան. նախաճաշի ընտրությունը կախված է երկրի տարբեր շրջանների բնակիչներից, սակայն առավելապես ընդունված է ուտել
«դիմ-սիմ» կոչվող խնկալու տեսակից:

5 (23)

Ճապոնիա. ապուր, բրինձ, թթու դրած բանջարեղեն:

6 (14)

Մարրոկո. ջեմով, պանիրով կամ կարագով բրդուճ:

7 (9)

 

Պորտուգալիա. խորիզով կրուասաններ, ջեմով կամ պանրով հաց և սուրճ:

8 (4)

Աղբյուր՝ mixstuff.ru

 

 

 

 

Համաձայն «Հեղինակային իրավունքի եւ հարակից իրավունքների մասին» օրենքի՝ լրատվական նյութերից քաղվածքների վերարտադրումը չպետք է բացահայտի լրատվական նյութի էական մասը: Կայքում լրատվական նյութերից քաղվածքներ վերարտադրելիս քաղվածքի վերնագրում լրատվական միջոցի անվանման նշումը պարտադիր է, նաեւ պարտադիր է կայքի ակտիվ հղումի տեղադրումը:

Մեկնաբանություններ (0)

Պատասխանել

Օրացույց
Մայիս 2013
Երկ Երե Չոր Հնգ Ուրբ Շաբ Կիր
« Ապր   Հուն »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031